MENÜ
İstanbul 15°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Emre Duman Sezona Start Verdi
Müzik
15 Haziran 2022 Çarşamba 11:48

Emre Duman Sezona Start Verdi

Yaz sezonu açıldı, Elektronik müziğin house türevinin  temsilcilerinden Emre Duman Dikkatleri üzerine çekti. Son dönemin  DJ’lerinden Emre Duman da bookingleri eleyerek kendisine uygun bookingleri kabul etmeye başladı. Yaz sezonu için Kadebostany ile Olimpos antik kenti, Antalya da aynı sahneyi paylaşacaklar 

Rikodisco YouTube kanalının akademisinde eğitmenlik yapan ve guest DJ olarak kariyerini sürdüren Emre Duman, hazırladığı playlist’ler ve enerjik performansıyla kısa sürede partilerin aranan ismi haline geldi. Lokal DJ’ler arasında en pozitif sound’u yapan DJ olarak da anılan Emre Duman’a özellikle tatil bölgelerinden teklif üstüne teklif yağıyor.

TATİLCİLERİ COŞTURACAK

Dünyaca ünlü DJ’ler Loco Dice , The martinez brothers ve Jamie Jones’un izinden giden Emre Duman, her mekana özel playlist hazırlıyor, genelde tech house müziklerle eğlence tutkunlarını coşturuyor. Yaz boyunca plaj partilerinde performans sergileyecek olan başarılı isim, yerli ve yabancı tatilcileri eğlendirecek. Prodüksiyon çalışmalarına da başlamayı planlayan Emre Duman, sezon sonunda şehre dönerek müzikseverlere sürprizlerini sunacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi