MENÜ
İstanbul 14°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rap dünyası  'BENİ YIKAMAZ' ile yıkılacak
Müzik
10 Haziran 2022 Cuma 09:58

Rap dünyası 'BENİ YIKAMAZ' ile yıkılacak

Müzik dünyasının güçlü sesi Tuğba Ünal, Rap dünyasına adım atarak yepyeni şarkısı “Beni Yıkamaz”ı müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. 

İlk kez bir Rap şarkı seslendiren Tuğba Ünal, "Büyük bir heyecan yaşıyorum. Yıllardır Rap söylemek istiyordum. Sonunda içime sinen, çok sevdiğim bir şarkıyla Rap sevenlerin karşısına çıkıyorum. Bomba gibi bir şarkı geliyor. Rap dünyası. 'BENİ YIKAMAZ' ile yıkılacak" dedi. 

Son şarkısı “İzler Durur” ile geçtiğimiz yıl bütün ödülleri toplayan Ünal, “Beni Yıkamaz” çalışması ile de müzik dünyasına damga vuracak.

Sözleri ve aranjesi Arcey’e, bestesi Çağrı Duran’a ait olan “Beni Yıkamaz”ın yönetmenliğini Ali Karagöz üstlendi. 

2022 yazının hit şarkısı olmaya aday “Beni Yıkamaz”ın klibi de oldukça ses getirecek. Şarkının Adana’da çekilen klibinde bambaşka bir imajla kamera karşısına geçen Tuğba Ünal, renkli görüntülerinin yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. 

Pandemi döneminde bile çalışmaktan ve üretmekten vazgeçmeyen sanatçı, “Beni Yıkamaz, bu yazın şarkısı olacak. Aylardır stüdyoda büyük emek verdik. Sevenlerim her şarkımda yanımda oldu, ödüllerle beni gururlandırdı. “Beni Yıkamaz” artık onların şarkısı. Çok sevileceğine inanıyorum” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi