MENÜ
İstanbul 13°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Berkay Akçay'dan bomba  gibi yaz  şarkısı 'Tövbe '
Müzik
3 Haziran 2022 Cuma 15:38

Berkay Akçay'dan bomba gibi yaz şarkısı 'Tövbe '

Pop Müzik güçlü sesi Berkay Akçay, bomba gibi bir şarkıyla yaza  merhaba dedi. 'Sar Beni', 'Yalnızım', 'Günahkar', 'Dönmelisin', 'Kasten', 'Başımın Belası' eserleriyle bilinen şarkıcının  'Tövbe' adlı  teklisi dijital platformlarda çok beğenildi. Beste fabrikatörü olarak bilinen sanatçı  bu zamana kadar 45 şarkıya imza attı. Usta sanatçı 'Tövbe' eserinin ardından söz ve müzikleri kendisine ait olan şarkılardan oluşan albümünü sevenleriyle buluşturacak.
Başarılı sanatçının, dijital platforma yerini alan 'TÖVBE' eserinin sözleri Berkay Akçay ve Süleyman Demirci'ye, düzenlemesi Akmal Azimov'a, şarkının klip yönetmeliğini ise Cem Yolyapan üstlendi.

MÜZİK EN BÜYÜK TUTKUM

Başken Üniverstesi Devlet Konservatuvarı Kılasik Müzik Bestecilik bölümünden 2010 yılında  lisans  derecesiyle mezun olan sanatçı, Akabinde, 2010 yılında Hollanda’da Rotterdam Codarts Konservatuvarına davet edildi ve Bestecilik ve Elektro-Akustik Müzik Besteciliği bölümüne burslu öğrenci statüsünde kabul edilerek Prof. Peter Jan Wagemans’ın öğrencisi oldu. Burada kompozisyon eğitimini Prof. Peter Jan Wagemans, Elektro-Akustik Müzik Besteciliği eğitimini Prof. Rene Uijlenhoet, Doğaçlama eğitimini Prof. Jan Bas Bollen, Orkestrasyon eğitimini Prof. Hans Koolmees’den alarak, 2015 yılında Kompozisyon ve Elektro-Akustik Müzik Besteciliği Ana Sanat Dalı’ndan burslu öğrenci olarak Lisans derecesi ile mezun oldu. Hollanda’da müzik eğitimi sürecinde bestelediği dört eser konser repertuarlarına alınarak canlı icra edildi.

'Tövbe' Kemal Aslan Müzik Etiketiyle  dijital platforma yerini aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi