MENÜ
İstanbul 12°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Efecin’den Türkiye’nin  ilk ‘canlı tablo’ klibi
Müzik
11 Ocak 2023 Çarşamba 20:36

Efecin’den Türkiye’nin ilk ‘canlı tablo’ klibi

Yurt içi ve yurt dışı sahne performanslarıyla adından söz ettiren Efecin, ilk single çalışmasını tamamladı. “Kadehleri Kaldır” şarkısı, Leo Yılmaz imzalı klibiyle müzik dünyasında bomba etkisi yaratacak!

Yurt dışında gerçekleştirdiği son konserlerin ardından film çekimlerine yoğunlaşan şarkıcı-oyuncu Efecin, Türk asıllı Kanadalı yönetmen Leo Yılmaz’ın çektiği korku filmi “Zuhruf Saye” için kamera karşısına geçti. Genç sanatçı, çekimler biter bitmez ilk single’ı için stüdyoya girdi.

MÜZİĞİNE DE İMZA ATTI

Radyo TV Programcılığı mezunu olan ve on parmağında on marifet bulunan Efecin, ilk profesyonel müzik çalışması için “Kadehleri Kaldır” adlı hareketli şarkıyı seslendirdi. Sözü Leo Yılmaz’a, müziği Efecin’e, aranjesi ise Shewo’ya ait single, Alfa Fortuna etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı.

ÜNLÜ İSİMLERLE BİR ARADA

“Kadehleri Kaldır”a çok ses getirecek bir klip çekildi. Hollywood’da da çalışan Leo Yılmaz’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Türkiye’nin ilk canlı tablo klibi”, Efecin’e özel olarak tasarlandı. Çekimleri İstanbul’da yapılan klipte genç şarkıcıya Banu Karadağlı, Mustafa Toklucu ve Sedat Atçılar gibi ünlü isimler de eşlik etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi