MENÜ
İstanbul 15°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlk şarkısı 'Giderken' yayında
Müzik
21 Aralık 2022 Çarşamba 00:52

İlk şarkısı 'Giderken' yayında

İstanbul Yeşilköy’de dünya’ya gelen Sanatçı Fatih Süresoy, İstanbul Üniversitesi Matematik bölümü mezunu.Londra’da 10, Kuveyt’te 10 yıl boyunca Matematik öğretmenliği yapan Süresoy ayrıca Londra’da matematik bölümü başkan yardımcılığı görevinde de bulundu. Şimdilerde Ülkemizde özel Matematik dersleri vererek genç nesle birikimleriyle yön vermekte.

Öğrencilik yıllarında Üsküdar musiki derneğinde Türk Müziği eğitimi alan ve koro çalışmalarına katılan Fatih Süresoy, kariyerine matematik öğretmenliği ile devam etse de, aklında ve kalbin de hep Müzik var. Sanatçı Londra radyosu korosunda 3 yıl görev alarak bir çok konserde sahne almıştır. Sunduğu emisyonlarda sadece Türkleri değil İngilizleri de tarzı ile büyülemiştir. Türkiye’de Cemal Reşit Rey, Atatürk Kültür Merkezi ve Enka gibi kültür salonlarında unutulmaz konserler vermiştir.

Sanatçı yine İstanbul Üniversitesi tiyatro kulübünde drama ile ilgili çalışmalarda bulunmuş olup; Büyük sanatçı Yıldız Kenter ve Mehmet Birkiye ile birlikte çalışmalar yapmıştır.

Çıkış parçası “Giderkenyayında

Fatih Süresoy sanat hayatına 5 Şarkılık maxi single ile merhaba dedi. Sanatçıların tekli adını verdiği tek şarkılarla sevenlerinin karşısına çıktıkları günümüzde, Fatih Süresoy 5 şarkıdan oluşan maxi single ile sanat hayatına sağlam adımlarla giriş yaptı.

İki yeni eserin yanı sıra iki tane Türk müziğinin unutulmaz eserlerinin yer aldığı maxi single da ayrıca; Süresoy Türk müziğinden oluşan bir potpori seslendirdi. Süresoy’un, şarkıların aranjörlüğü ve yönetmenliğini Münir Doğanay yaparken, 5 şarkılık maxi single Md Prodüksiyon etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi