MENÜ
İstanbul 13°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Neveser Gerginok'tan 'Gidesim Var'
Müzik
23 Aralık 2022 Cuma 11:50

Neveser Gerginok'tan 'Gidesim Var'

Türk Müziği’nin güçlü ve etkileyici sesi Neveser Gerginok, yepyeni şarkısı "Gidesim Var" ile sevenlerinin karşısına çıktı.

“Her Şey Gönlünce Olsun”, “Yanımdaki Sevgilim” ve “İnan ki Değmez Üzülme” şarkılarıyla büyük başarı elde eden Neveser Gerginok, yeni şarkısıyla yeni yıla damga vurmaya hazır. 

Neveser Gerginok "Gidesim Var" şarkısıyla ilgili duygularını  "Bazen gitmek istersiniz ya... İşte yeni şarkım tam da söyleyemediğimiz ama çok fazla hissettiğimiz, istediğimiz bu duyguyu anlatan bir şarkı" sözleriyle anlattı. 

"Gidesim Var" şarkısının sözleri Güzide Füsun Arkış’a, bestesi ve müzik yönetmenliği sanatçının eşi Ömer Öcal’a ait. 

Şarkının düzenlemesini Faruk Paker ve Ömer Öcal'a, mix-mastering ve klip yönetmenliğini de  Candar Köker üstlendi. 

İlkbahar aylarından bu yana çalışmaları devam eden "Gidesim Var" şarkısına çok güvenen Neveser Gerginok, "Şarkımı yaşadığı yerden, ortamdan, işinden, başını koyduğu aynı yastıktan gitmek isteyen ve içinde hisseden ama söyleyemeyen herkese armağan ve elbette emanet ediyorum.  Sizlerle paylaşma zamanını da aralık ayının son günlerine seçmemizin sebeplerinden en önemlisi de zamanı geldiğinde giden bir yıl’ın cesareti. Aynı cesareti belki bir gün kararlılıkla biz de verebiliriz ve gidebiliriz. Hayatımızdan gitmesine engel olamadığımız saatlerimiz, günlerimiz ve yıllarımız gibi belki bir gün biz de gidebiliriz tabi Gidesim’iz varsa" dedi. 

Özlenen ve sevilen ezgilerin yer aldığı duygusal şarkı "Gidesim Var"  Kuzey Yapım etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi