MENÜ
İstanbul 13°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye bu kitabı konuşuyor
Kültür ve Sanat
13 Nisan 2022 Çarşamba 22:09

Türkiye bu kitabı konuşuyor

Bircan Yıldırım’ın yeni kişisel gelişim kitabı Şimdi Onlar Düşünsün okurla buluştu!
Kitaplarıyla yüzbinlerce kişinin yaşamına dokunan sosyolog Bircan Yıldırım’ın yeni kitabı “Şimdi Onlar Düşünsün” okurla buluştu. Yazar yeni kitabıyla da okurlarına yaşamlarını değiştirecek öneriler sunuyor. Daha önce Hayat Cesurlara Torpil Geçer, Ben Kazanmadan Bitmez, Yaşam Terapisi ve Duygusal Zekâ adlı çok satan kitapları yazan Bircan Yıldırım son kitabı için “Bu kitabın sırrı para, bolluk bereket, başarı, aşk evlilik, evlenememe veya cinsel hayatınız ile ilgili nasıl sıkıntılar yaşıyorsanız yaşayın hepsinin çözümü bu kitapta” diyor. Büyük ilgi gören kitabın ilk imza günü ise İstinye Park’ta tam altı saat sürdü.

Yazar, aile danışmanı, cinsel terapist, sosyolog Bircan Yıldırım’ın kaleme aldığı ve Destek Yayınları’ndan çıkan “Şimdi Onlar Düşünsün” adlı kitabı en çok satan kitaplar arasına girdi. Piyasaya çıktığı günden bu yana kısa zamanda 120 bin satarak dikkat çeken kişisel gelişim kitabı adından söz ettiriyor. Daha önce piyasaya çıkan dört kitabı bir milyonun üzerinde satan sosyolog Bircan Yıldırım özellikle hanım okurların büyük ilgisini çekiyor. Kitabın ilk imza gününe de özellikle hanımların ilgisi büyük oldu. İstinye Park AVM’de düzenlenen imza günü altı saat sürdü ve yüzlerce kişi kitap imzalatmak ve yazarla tanışmak için saatlerce bekledi.

Sekiz yıldır kitap yazan ve çok sayıda hayran kitlesine sahip sosyolog Bircan Yıldırım kitaplarının ilgi görmesini ve çok sayıda hayran kitlesinin olmasını kitaplarını okuyanların sorunlarına çareler bulmasına bağlıyor. Bircan Yıldırım “Kitapların özelliği bilinçaltı oyunlardan çıkartıp düşünen beyni çalıştıran çözüm odaklı kartları da içeriyor” dedi.

İnsanlar zor günler geçiriyorlar…

Son yıllarda toplumun büyük çoğunluğunun sıkıntılı bir süreç geçirdiğine de değinen Bircan Yıldırım “Özellikle pandemi toplum üzerinde olumsuz etkiler bıraktı. Geçim sıkıntısı ekonomik, sosyal sorunlar had safhada. Bu nedenle kadın erkek ilişkileri, aldatma, cinsel sorunlar, gelin kaynana ilişkileri en çok öne çıkan sorunlar. Ben bu kitapta bu benzeri sorunlara çareler getirmeye çalışıyorum. Okurlarımdan gelen sorunlarının çözümlendiğine dair mesajlar beni çok mutlu ediyor. Bu kitapların giderek okur sayısının artması da bu yüzden” dedi. Yazarın imza günleri önümüzdeki günlerde Hatay, Uşak, Antakya, Nevşehir, Kırşehir, Samsun, Merzifon ve İskenderun’da da yapılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi