MENÜ
İstanbul 18°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kamilla'nın hayali  gerçek  oluyor
Müzik
19 Temmuz 2021 Pazartesi 11:04

Kamilla'nın hayali gerçek oluyor

Kardeş ülke Azerbaycan’ın en ünlü şarkıcılarından biri olan 11 yaşındaki Kamilla Mamedzade, şimdi de Türkiye’de müzik dünyasına girmeye hazırlanıyor.
Güçlü sesi ve farklı yorumuyla bugüne kadar sadece Azerice değil, İngilizce şarkılar da seslendiren Kamilla Mamedzade, Türkçe şarkılardan oluşan albümü için çalışmalara başladı.

Türkiye’de albüm çıkarmanın en büyük hayali olduğunu söyleyen Kamilla Mamedzade, bugüne kadar Azerbaycan ve diğer kardeş ülkelerden çok sayıda ödül aldı.

Türkiye’de de çıkaracağı şarkılarla ödülleri toplamayı hedefleyen Kamilla Mamedzade, hayallerinden birinin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine konser vermek olduğunu söyledi.

Son olarak Azerbaycan ve Türkiye’nin ortak düzenlediği Four Seaons Hotel Bakü’deki International Golden Palm Awards’ta “En iyi çocuk şarkıcı ödülü”nü aldı.

Küçük yaşına rağmen yaptığı başarılı projeler sayesinde farklı ülkelerde birçok kez ödüle layık görüldüğünü, hedefinin ise Altın Kelebek Ödül töreninde ödül almak olduğunu açıkladı.

Genç şarkıcı, “Kardeş ülke Türkiye’ye büyük sevgim var. Türkiye’de yaptığım ve yapacağım her proje benim için çok değerli” dedi.

Kamilla’nın ayrıca 15 Haziran Azerbaycan'ın Milli Kurtuluş Gününe özel İngilizce “Azerbaycan” şarkısını seslendirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi