MENÜ
İstanbul 12°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sinem  Doğanay  babasının  izinden  gidiyor
Müzik
10 Temmuz 2021 Cumartesi 07:59

Sinem Doğanay babasının izinden gidiyor

"Zaza" şarkısıyla büyük bir başarı  yakalayan, Türk Halk Müziği’nin usta ismi Seyfi Doğanay’ın kızı Sinem Doğanay babasının izinden gidiyor.   10 yıldır müzik sektöründe olan, yurt içi ve yurt dışında sayısız konser  programı yapan,  Sinem Doğanay, şimdi de yepyeni single çalışmasını müzik severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.
Sözü ve müziği kendisine  ait olan “Yalan Aşklar Zaten Biter" şarkısını çok yakında çıkaracak olan Sinem Doğanay, babası gibi söz yazıyor, beste yapıyor.

Kendisine ait çok sayıda şarkısı olan Doğanay, “Müzik dünyasında ikinci Doğanay devri başlıyor. Babamdan aldığım bayrağı en iyi şekilde taşıyacağım. İstanbul’da haftanın 3 günü  farklı mekanlar da sahne alan Sinem, diğer günler de Ankara, İzmir, Antalya Bursa, Mardin, Diyarbakır gibi şehirlerde dönüşümlü olarak konserler veriyor.

Güçlü sesi, kendine has yorumu, şarkıları ve sahnesiyle müzik dünyasında kendine yer edinen Sinem Doğanay, sadece yorumcu olarak değil, söz yazarı ve besteci olarak da adından söz ettirmeye hazırlanıyor.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi