MENÜ
İstanbul 13°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dream Türk TV'de Müzik ve Magazin ''50 Fifty'' ile Renk Buluyor
Magazin
13 Mart 2024 Çarşamba 12:55

Dream Türk TV'de Müzik ve Magazin ''50 Fifty'' ile Renk Buluyor

Dream Türk TV ekranlarında sevilen müzik programı "50 Fifty"de bu hafta müzik dünyasının gündemi dopdolu geçecek. Sunuculuğunu Yağmur Ayaz'ın üstlendiği programda, ünlü isimlerin çarpıcı açıklamaları, yeni şarkıları ve unutulmaz performansları izleyicilerle buluşacak.

Lara, Yeni Albümü "Larabesk"i "50 Fifty"de

Türk müzik dünyasının sevilen seslerinden Lara, Dream Türk TV'de yayınlanan "50 Fifty" programında yeni albümü "Larabesk"i dinleyicilerle paylaştı. Çarpıcı açıklamaları, taklitleri ve yeni şarkılarıyla dikkat çeken Lara'nın röportajı büyük ilgi gördü.

Gülşen, Kıbrıs Sahnesinde Muhteşem Bir Performans Sergiledi

Pop müziğin güçlü seslerinden Gülşen, Kıbrıs sahnesinde unutulmaz bir performans sergiledi. Güzel şarkıcının sahnedeki enerjisi ve şarkıları "50 Fifty" programında izleyicilerle buluşacak.

Safiye Soyman'ın Renkli Yaş Gününden Özel Görüntüler

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın renkli yaş günü kutlamalarından özel görüntüler "50 Fifty" programında izleyicilerle paylaşılacak. Eğlenceli anlar ve sürprizlerle dolu yaş günü partisine dair detaylar programa yansıtılacak.

Pınar Bent'in Paris Moda Haftası Defilesi "50 Fifty"de İzleyicilerle Buluşacak

Ünlü manken Pınar Bent'in Paris Moda Haftası'nda gerçekleştirdiği defile "50 Fifty" programında detaylı olarak ele alınacak. Geleceğin güçlü kadınlarına yer veren defilede yaşananlar ve moda dünyasındaki son trendler izleyicilerle paylaşılacak.

 

Bülent Serttaş'ın Aykırı Popçular Hakkındaki Yorumları "50 Fifty"de

 

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş, aykırı popçuları nasıl değerlendiriyor? "50 Fifty" programında Serttaş'ın çarpıcı yorumları ve müzik dünyasına dair görüşleri ekranlara taşınacak.

 

Sincanlı Erkal'dan Şöhret Hayatına Dair Açıklamalar

 

İnci Taneleri dizisiyle tanınan Sincanlı Erkal, "50 Fifty" programında şöhret hayatına dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Erkal'ın projeleri ve gelecek planları hakkındaki detaylar programda izleyicilere aktarılacak.

 

Dream Türk TV'de "50 Fifty" Programı

 

Dream Türk TV'de yayınlanan "50 Fifty" programı, müzik ve magazin dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor. Yağmur Ayaz'ın sunumuyla hafta içi her Perşembe saat 20.00'de izleyiciyle buluşan programın tekrarları ise Cumartesi saat 16.00 ve Pazar saat 13.00'te ekranlarda olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi