MENÜ
İstanbul 13°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenomen Katmer, İstanbul'da Yeni Şubesini Açtı
Magazin
6 Şubat 2024 Salı 20:42

Fenomen Katmer, İstanbul'da Yeni Şubesini Açtı

Ünlü tatlıcı Onur Özsert'in işletmesi Metanet Katmer Tatlıcısı, Çengelköy'de yeni şubesini açtı. Muhteşem bir törenle gerçekleşen açılışa birçok ünlü konuk katıldı.

Wilma Elles ve Umut Açıkgöz'ün Katmer Şöleni

Açılışta Wilma Elles ve Umut Açıkgöz gibi tanınmış isimlerle birlikte katmer açan Onur Özsert, misafirlere açtığı katmerleri ikram etti. Mutfak işlerini seven Elles, açıp pişirdiği katmerlerle müşterilere tatlı bir sürpriz yaşattı.

Dubai'de Yeni Şube Heyecanı 

İstanbul'daki yeni şubesiyle birlikte Dubai'de de yeni bir şube açacaklarını duyuran Onur Özsert, babadan oğula geçen baklavacılık geleneğini yaşatarak Gaziantep lezzetlerini tüm dünyaya tanıtmayı hedefliyor.

Onur Özsert: "Herkes Mutlaka Tatlılarımızı Denemeli"

Ünlü tatlıcı, işlerini kaliteli ve uygun fiyatlara sunduklarını belirterek, Antep baklavası ve diğer şerbetli tatlılarla büyük bir üne sahip olduklarını ifade etti. Tatlıseverleri lezzet tutkunlarıyla buluşturarak , herkesi tatlılarını denemeye davet eden Özsert, geniş tatlı çeşitliliğiyle müşterilerine lezzet şöleni sunuyor.

Ünlü  İsimler Katmer Şölenine Katıldı

Armagan Baysal'ın düzenlediği açılışa   ünlü sanatçılar, tanınmış iş insanlar,  siyasetçiler, söz yazarı ve yorumcu Alaattin Ergün ve  fenomen kırmızı oje gibi isimler katılımıyla açılışa renk kattı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi