MENÜ
İstanbul 14°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Berkay‘dan Mehmetçik Vakfı’na bağış!
Müzik
15 Ekim 2019 Salı 09:58

Berkay‘dan Mehmetçik Vakfı’na bağış!

Ünlü şarkıcı Berkay, Barış Pınarı Harekâtı'yla alakalı vereceği konser için sosyal medya hesabından duyuru yaptı. Berkay, yaptığı paylaşımda 19 Ekim Cumartesi günü İstanbul Vadi Açıkhava Konser Alanında vereceği konserin tüm gelirinini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını duyurdu..

Başarılı şarkıların iddialı ismi Berkay, Taburcu, Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, İnanırım, Gel Gel, Benim Hikayem, Yaz gibi  çok sevilen şarkılarının yanı sıra sahne de söylemekten hoşlandığı şarkılardan oluşan repertuvarı ile   19 Ekim Cumartesi günü İstanbul Vadi Açıkhava Konser Alanında tüm gelirini Mehmetçik Vakfına bağışlayacağı konseri ile binlerce müzikseveri coşturacak!

Berkay sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla bütün  hayranlarına seslenerek konsere gelemesseniz bile bu konserin bütün geliri Mehmetçik Vakfına kalacak bir bilet alarak sizde katkıda buluna bilirsiniz diye seslendi. Sanat, cemiyet ve iş dünyasının bir çok ünlü ismi de bilet  alarak Berkay‘ın çağrısına  cevap verdiler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi