MENÜ
İstanbul 13°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Linet'ten alkışlanacak hareket!
Müzik
14 Ekim 2019 Pazartesi 09:15

Linet'ten alkışlanacak hareket!

Ünlü yıldız    Linet Büyük şova imza attığı Harbiye Konserinin ardından Bostancı Gösteri merkezinde verdiği konserine Selim Akar tarafından yapılan Kleopatra imajı ile taht  ile çıkarak kural  bozmayarak büyük şova imza attı.

Konserine saatler kala hayranlarının  hınca  hınç doldurduğu  Bostancı konserinde izdiham yaşanan Linet 2,5 saatlik  repertuarıyla, 2500 kişiye müzik ziyafeti sundu.  Bostancı konseri için orkestrasındaki enstrüman sayısını artıran Linet  3 ay öncesinden başlayan  dev konserinde 30 kişilik ekip çalıştı.

Bostancı konserinin ilk bölümünde sahne alan Rubato’nun sahnesine konuk olan Linet  Rubato grubu ile Ölüyorum  Kederimden, Vazgeçtim  isimli şarkılarda birlikte düet yaptı. Geliri Mehmetçik vakfına bağışlanan Bostancı Konserinde “Memleketim” şarkısını  Türk bayrakları eşliğinde  yorumlayan Linet  ; belki başka bir ülkede doğmuş olabilirim ama ben kendimi Türk gibi hissediyorum. Türküm dedi. Bu konser diğer konserlerimden  benim için çok daha anlamlı aldığınız  her bilet buradan Mehmetçik vakfına bağışlanacak olması benim için ayrı bir gurur ,Barış Pınar harekatındaki ülkemiz için  görevde olan Aslan Mehmetçiklerimizin sonuna   kadar yanındayım dedi. 

Kleopatra imajı hakkında  basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Linet’e bu imajın daha önce Madonna, Beyonce,  Rihanna tarafından yapıldığı hatırlatılınca bu dünyaca bilinen bir İmaj akımıdır. Bu  İmaj Selim Akar tarafından yapıldı.  Birçok dünya starının yaptığını biliyorum ama Ben Divamız Bülent Ersoy’un yaptığını hatırlıyorum ona da çok yakışmıştı.  Beyonce,Rihanna, Madonna ‘ya karşı divamız  ve ben bu imajla  ve sesimizle  meydan okuyoruz diyerek espri yaptı.  Kleopatra’nın güzelliğinden çok karizmasının konuşulduğu , 7 dilde şarkı söylediği , sesini enstrüman gibi kullandığı hatırlatılınca bu özellikler biraz benzer geldi dedi. Güzellik  göreceli bir kavramdır ama   karizmam sağlamdır derken bu özellikler ve yetenekler düşünüldüğünde bu imaja yani Kleopatra imajına en uygun isim ben  oluyorum sanırım takdir sizin dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi