MENÜ
İstanbul 14°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Hurdacının Kızı' sinemaseverlerden tam not aldı
Kültür ve Sanat
14 Eylül 2022 Çarşamba 17:54

'Hurdacının Kızı' sinemaseverlerden tam not aldı

Ünlü  sanatçı Tuğba Ünal,  dün gece ÖzdilekPark'ta düzenlenen 'Hurdacının Kızı' adlı sinema filim galasına basın danışmanı Ayla Kara ile katıldı.

Başarılı sanatçı Ünal,  "Türkiye’de hem de dünyanın bir çok ülkesinde yaşanan çocuk taciz olaylarına dikkat çekmek ve bu olayların son bulması amacıyla beyaz perdeye yansıtılmış hüzünlü bir hikayeyi izlerken  gözlerim  doldu. Emeği geçen herkesi yürekten  tebrik ediyorum" dedi.

Metin Şentürk, Ferhat Göçer Faruk Sofuoğlu ve usta oyuncu Erkan Petekkaya da 'Hurdacının Kızı' isimli sinema filminde rol alıp destek verdi.

Yapımcılığını Afri Yapımın üstlendiği 'Hurdacının Kızı' isimli dram tarzındaki sinema filminin hikayesi Afrikalı Ali imzası taşırken senaryosunu iki önemli senarist Erdal Babür ve Hülya Kılıç üstlendi. Yönetmen koltuğunda ise  Hakan Gürtop oturdu. 

 

16 Eylül'de vizyona girecek olan 'Hurdacının Kızı' sinema filminin çekimleri Mint 90lar platoda, Kocaeli,Gebze, Darıca ve İstanbul'da gerçekleşirken, sinema filmine başarılı oyuncular Abidin Yerebakan, Fatma Yılmaz, Betül Şahin, Belma Mamati, Zeynep Doğan, Ayşe Doğan, Güray Yılmaz, Sami Çelik, Murat Emre Üstün, Oguz Han Burak Üstün, Gülsüm Baylık,Tamer Gül,Cenk Sarıkaya, Melih Kurtuluş oyunculuklarıyla canlandırdıkları karakterlere hayat verdiler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi