MENÜ
İstanbul 11°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Niyazi Koluş  mutluluğun  kitabını yazdı
Kültür ve Sanat
12 Eylül 2022 Pazartesi 11:38

Niyazi Koluş mutluluğun kitabını yazdı

Yazar Niyazi Koluş, “Mutluluk Bulaşıcıdır Gülümsemek Gibi” adlı yeni kitabını okurla buluşturdu. Koluş şimdi bir sürpriz hazırlığında: “Kitabım tiyatro oyunu olacak!” 

Henüz lise öğrencisiyken kaleme aldığı “Helin” kitabıyla başladığı edebiyat serüvenine devam eden Niyazi Koluş, yeni romanı “Mutluluk Bulaşıcıdır Gülümsemek Gibi”yi okurların beğenisine sundu. Koluş’un mutluluğun sırlarını anlattığı eseri, Nitelikli Kültür Yayınları tarafından yayımlandı.

EN KISA YOL: GÜLÜMSE!

Niyazi Koluş, “Bu kitap aşırı mutluluk içerir” alt başlığıyla yayımlanan kitabında okurlarına “Gülümseyin” mesajını veriyor: “Gülümsemek sizi gençleştirir. Gülümsediğinizde mutlu olur, özünüze kavuşursunuz. İçinizdeki güzellikleri yüzünüze yansıtırsınız. Gülümseyin ve evrene mutluluğunuzu gönderin. Mutluluğun birçok yolu vardır. Ancak en kısa yolu gülümseyebilmektir.”

TİYATROYA TAŞIYOR

Yeni kitabının heyecanını yaşayan Niyazi Koluş bir de sürpriz proje hazırlığında. Genç yazar, eserini tiyatroya taşıyacak: “Mutluluk Bulaşıcıdır Gülümsemek Gibi kitabımı şu an tiyatro oyunu haline getiriyorum. En kısa zamanda tiyatro oyunu olarak sahnede yerini alacak.“

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi