MENÜ
İstanbul 15°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yazar Servet Şan  Fedon’un hayatını yazıyor
Magazin
28 Kasım 2022 Pazartesi 17:40

Yazar Servet Şan Fedon’un hayatını yazıyor

Sanat dünyasının usta ismi Fedon’un hayatı kitap oluyor. “Öteki Biz” adlı kitabı yazar Servet Şan kaleme alıyor.
Greek müziğin efsanevi ismi Fedon, hayatını anlatan bir kitap çıkarmak için hazırlıklara başladı. 76 yaşındaki usta isim, “Öteki Biz” adlı kitapta sanat hayatının yanı sıra askerlik anılarını, çocukluk ve gençlik yıllarını, o dönemin mahalle kültürünü ve Rum halkının İstanbul’da Türk halkıyla nasıl dostluk içinde yaşadığını da anlatacak. “Öteki Biz”i organizatör ve yazar Servet Şan kaleme alacak.

SERVET ŞAN İKNA ETTİ

Uzun zamandır hayatını anlatan bir kitap çıkarmayı istediğini, ancak anlatacaklarının esere yanlış yansıtılmasından çekindiğini dile getiren Fedon’un Servet Şan’a güveni tam: “Daha önce de yaşadıklarımı anlatıp, hayatımın kitap haline getirilmesini istemiştim. Ancak hassas konuların çarpıtılmasından, anlattıklarımın eksiksiz ve doğru yazılmamasından çekindiğim için vazgeçmiştim. Birçok işte konserler yapıp bolca sohbet ettiğim Servet Şan beni bu konuda ikna etti ve çalışmalara başladık. Ben anlatıyorum, o kaleme alıyor. Kitap bittikten sonra ilk okuyan ben olacağım. İçime sindikten sonra da raflara taşırız artık.”

KENDİ HAYATINI DA YAZDI

Servet Şan daha önce kendi hayatını ve organizasyon camiasını anlatan bir kitap yazmış, eseri “Keşkelerimi Öldürdüm, İyikilerimle Yaşıyorum” adıyla yayımlanmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi