Ersun Yanal sözlerine "Dört şehidimiz var. Vatan düşüncesince can verici kardeşlerimize Allahtan yağmur diliyorum, ailelerine başsağlığı diliyorum." diyerek başladı.
"İYİ BİR OYUN OYNADIK"
Kasımpaşa galibiyetini değerlendiren Ersun Yanal, "Bugün kazandık, güzel birlikte aldatmaca vardı. Zaman devir stresten üstünlüğümüzü kaybettik. Ancak oyunun makul birlikte bölümünde üstünlüğümüzü onama ettirdik. Skoru bilmek en iri dert. Biz bu yıl bunu baş döndürücü kalın yaşadık." dedi.
ŞAMPİYONLUK SORUSUNA YANIT
"Taraftarlar seneye şampiyon ballanmak istediklerine müteveccih tezahüratlar yaptı, neler söleyeceksiniz?" şeklindeki soruya yanıt verici Ersun Yanal, "Bu yıl Fenerbahçe, kişi istatistiklerini de değiştirdi. Hiçbirimizin bahtiyar olmadığı, ongun olmadığı, herkesin düşünmesi müstelzim birlikte sezon. Bundan ahir süreçte şapkamızı önümüze koyarak yapabileceklerimizi düşünmeli ve önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlamalıyız. Üç maçımız mevcut ve bu üç maçı doğrultmak zorundayız." ifadelerini kullandı.