MENÜ
İstanbul 24°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vefa Erol'dan İstanbul'a Yeni Bir Eğlence Mekanı: Zayo Pool
Magazin
29 Mayıs 2024 Çarşamba 16:51

Vefa Erol'dan İstanbul'a Yeni Bir Eğlence Mekanı: Zayo Pool

Eğlencesiyle meşhur Bodrum ve Alaçatı beach konsepti bu yaz İstanbul’da… Kalitesi, farklı eğlencesiyle yaza damga vuran Bodrum ve Alaçatı plajları konsepti Zayo ile İstanbul’da… İstanbul Yaz eğlencesine yeni bir soluk getirecek Zayo, Green Park Pendik Hotel havuz başında açılıyor… Yaz günlerini tatil modunda geçirmek isteyenler için yeni alternatif mekan Zayo, haftasonlarında adalardaki yoğunluk ve ulaşım zorluğundan şikayet edenlere de yeni bir seçenek olacak… Güneşin sıcağıyla havuzun serinli

Kalitesi ve farklı eğlence anlayışıyla dikkat çeken Zayo Pool, Green Park Pendik Hotel’in havuz başında açılıyor. Yaz günlerini tatil modunda geçirmek isteyen İstanbullular için ideal bir alternatif sunan Zayo, adalardaki yoğunluk ve ulaşım zorluklarından şikayet edenlere de yeni bir seçenek olacak.

Zayo Pool, güneşin sıcağıyla havuzun serinliğini bir araya getirirken, bünyesindeki restoranlarda dünya lezzetlerini kaliteyle buluşturacak. Misafirlerine Bodrum ve Alaçatı plajlarını aratmayacak bir deneyim sunmayı hedefleyen Zayo, kaliteli müzik eşliğinde spor aktiviteleri ve uzak doğu masajlarıyla da hizmet verecek.

Açılış etkinliği ise 2 Haziran'da, Türkiye'nin David Guetta’sı olarak gösterilen Number1 FM’in başarılı DJ’i Mert Hakan’ın performansıyla renklenecek. "Salla" ve "And Go" gibi yabancı müzik listelerinde üst sıralarda yer alan hit şarkılarla açılışın coşkusu zirveye taşınacak.

Vefa Erol'un öncülüğünde, Bodrum ve Alaçatı ruhunu İstanbul’a getiren Zayo Pool, yaz boyunca sürpriz etkinlikleriyle İstanbullulara hizmet vermeye devam edecek. Bu yaz, İstanbul’da tatilin ve eğlencenin yeni adresi Zayo Pool olacak!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi