MENÜ
İstanbul 12°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkücü Aydın Aydın, Çukurca Dağlarında Dağ Keçisiyle Klip Çekti
Magazin
10 Nisan 2019 Çarşamba 23:09

Türkücü Aydın Aydın, Çukurca Dağlarında Dağ Keçisiyle Klip Çekti

Türkücü Aydın Aydın, Dağların Kenti Hakkari albümünün çekimlerini Hakkari’nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde yaptı. Aydın, klibini bir dağ keçisi ile çekti..
Sıra dışı klip ve şarkılarla gündeme gelen ve çevre temizliğine dikkat çekmek için 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne çıkarak burada bestelediği Pıt-Pet şarkısını söyleyen, tasarladığı kıyafetiyle de ilgi çeken Aydın Aydın, Dağların kenti Hakkari isimli albümünün klip çekimlerini huzur ortamının sağlandığı Hakkarinin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde yaptı.

Aydın Aydın, ilçeye bağlı Narlı köyüne iki yıl önce yaralı halde inen, veteriner hekim tarafından tedavi edildikten sonra bir daha da buradan ayrılmayan, dağ keçisine de klibinde yer verdi. Klipte, Türkücü Aydın ile inatçılığıyla bilinen keçi arasında zaman zaman yaşanan zor anlar, renkli görüntüler oluşturdu.

"KLİP İÇİN DAĞ KEÇİSİNE TEKLİF GÖTÜRDÜM"

Klibinde dağ keçisiyle sohbet eden Türkücü Aydın, dağların başkenti sloganının eski Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Topraka ait olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Ben de Hakkarinin dört bir yanında yaz ve kış aylarının bütün güzelliklerini, bir film gibi klip çektirdim. Tabi dağların başkentinde dağ keçisine teklif götürdüm. Gerçi keçi inadından hiç vazgeçmedi. Ama müziğin sesiyle o inadından vazgeçti ve klibimizin de artisti oldu.

"HAYVANLAR DOĞANIN GELİN VE DAMATLARIDIR"

Bu bölgede ilk defa bir dağ keçisi başrol oyuncusu oldu. Birkaç yıl önce yaralı halde bir vatandaş alıp onu iyileştiriyor. İnşallah bu dağ keçisi sayesinde diğer hemcinsleri de daha çok alkışlanır ve bu hayvanları öldüren insanlara da güzel bir tokat olur. Lütfen bu hayvanları öldürmeyelim. Onları yaşatalım. Arkadaş edinelim. Kısacası evlatlık edinelim. Yani bir evladımız gibi onları besleyelim. Çünkü onlar da bu doğanın güzel bir parçası, gelinleri, damatları ve de güzel renkleridir."

Irak, Hakkari, Çukurca, Aydın, Magazin, Güncel
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Medya Nefesi