MENÜ
İstanbul 11°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Serenay'dan Cem Yılmaz'a 'stalk' yanıtı
Magazin
10 Ocak 2020 Cuma 22:04

Serenay'dan Cem Yılmaz'a 'stalk' yanıtı

'Stalk huyum yoktur' Cem Yılmaz, önceki gün katıldığı İbrahim Selim'in programında "Serenay Sarıkaya ne yapmış diye bakıyorum, sonra dalıp gidiyorum" diyerek güzel oyuncuyu stalkladığını itiraf etmişti. Yılmaz'ın olay sözlerine Serenay Sarıkaya'dan yanıt geldi.

Önceki gün Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ‘Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’ne katılan Sarıkaya, ünlü komedyenin sözlerine "Ben de izledim çok keyifli programdı. Benim stalk huyum yoktur. Ben sevdiğim merak ettiğim insanları takip ediyorum zaten” diye yanıt verdi. 

Ünlüler törende buluştu
Bu yıl 18.'si düzenlenen ‘Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’ni ünlüler geçicide sahne oldu. Törende 2019 yılının 'En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu' Kıvanç Tatlıtuğ seçildi. 


'2019'un En Beğenilen Sporcusu' seçilen tekvandocu İrem Yaman, bu ödülün çalışmalarında, mücadelesinde ve başarılarındaki en büyük motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.

2019 Yılının Onur Ödülü'nün sahibi Beren Saat ise, “2019 benim için çok çalışarak geçti. Bu ödülü İstanbul Üniversite’sinin verdiği onur mücadelesi adına alıyorum” dedi.

Alice Müzikali'ndeki rolüyle 2019 Yılının En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu seçilen Serenay Sarıkaya, “Bu gece benim için de burada olmak çok heyecan verici” diyerek sözlerine söyle devam etti: “Hayatımda aldığım ilk tiyatro ödülüm. Bana bu ödülü layık gören, emeğimi çabamı gören herkese çok teşekkür ediyorum.”

serenay sarıkaya ile ilgili görsel sonucu"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi