MENÜ
İstanbul 15°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sağlık Turizmi Antalya'da buluştu
Sağlık
19 Ocak 2023 Perşembe 11:05

Sağlık Turizmi Antalya'da buluştu

Fuara Orta Asya, Afrika ve Avrupa ülkelerinden yaklaşık 200 kişi katılımcı bekleniyor. TEMET (Türkiye European Medical Tourism ) tarafından düzenlenen Sağlık Turizm Alim heyeti Programı , 14-16 Şubat 2023 tarihinde Antalya'da gerçekleştirilecek.

Organizasyonunun Düzenleme Kurulu Başkanı UASTED BASKANI DR. Mehmet Kanpolat yaptığı açıklamada, Antalya Asteria Kremlin Palace’da yapılacak fuara Almanya, Afrika , Orta Asya, Orta Doğu ve Avrupa ülkelerinden alanında uzman yaklaşık 200 kişinin katılacağını belirtti. Sağlık ve medikal turizm sektörlerindeki ürün ve hizmetleri yabancı alıcılarla buluşturmak ve bu süreçleri kurumsallaştırmak amacında olduklarını aktaran DR. MEHMET KANPOLAT "Düzenlenen alım heyeti programında, yabancı alıcılarla prestijli hastaneler, organ nakli, onkoloji, diş klinikleri, tüp bebek klinikleri, saç ekim merkezleri, lüks oteller, estetik merkezleri, tanı merkezleri, laboratuvarlar, termal turizm merkezleri ve sağlık turizmi firmaları arasında yüz yüze görüşmeler yapılacak." ifadesini kullandı.

Organizasyonda katılımcıların, kurumlarını tanıtma fırsatı bularak, uzun vadeli iş birlikleri kurma imkanına sahip olacaklarını aktaran DR. MEHMET KANPOLAT, sağlık turizminin daha da gelişmesine katkı sağlayacaklarını bildirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi