
Erdoğanın Eski Metin Yazarından Dikkat Çeken Özhaseki Yorumu: Yanlış Adaydı

Şampiyonlar Liginde çeyrek final heyecanı

Yargıtay: Maaşı Düşürülen İşçi İstifa Ederse Tazminat Alabilir

YÖKten ABDde akademik lobi faaliyeti

Ligde en son evinde Haoveri 5 golle deviren ve aradan geçen 4 haftada sadece 2 puan toplayan Stuttgartta Ozan Kabakın müthiş performansı Almanları mest ediyor.
Son oynanan Nürnberg maçında dev forvet Mikael Ishaka top göstermediği gibi zaman zaman sağ bekte görev alan Ozan Kabak, güzel oyununu golle taçlandırırken Stuttgart taraftarlarının genç yeteneğe verdiği destek dikkatlerden kaçmadı.
Topu her ayağına aldığında alkış toplayan ve takım arkadaşlarını ateşleyerek saha içinde lider görüntüsü veren Ozan hakkında Almanyada yaşayan Türk menajerler övgü dolu sözler sarfederken, Stuttgart kulübüne yakın olan Ali Admanın Ozanın sonu Pavard yorumu yapması ilgi çekti.
GALATASARAY BEDAVAYA VERDİ YORUMLARI…
Stuttgart formasıyla çıktığı 10 maçta 3 gol atan ve maç içerisinde sağlam görüntüsüyle alkış toplayan Ozan Kabak için çarpıcı ifadeler kullanan FIFA Menajerleri, futbolcunun değerinin 30 milyon Eurolara kadar çıktığını iddia ederken, 19 yaşındaki stoperin Galatasaraydan değil de Benfica, Porto gibi kulüplerden BundesLigaya gelmesi halinde kapının en az 20-25 milyon eurolardan açılacağı belirtildi.
Şu anda Almanya Liginde Play-Out potasında bulunan Stuttgart, 15.sırada yer alan Ausburgun 4 puan gerisinde yer alıyor. Normalde 56 bin taraftar ortalamasıyla oynayan Stuttgart, Nürnberg maçında 65 bini yakalamıştı. (Akşam)