MENÜ
İstanbul
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nöroloji Uzmanı Sayısında Avrupadan Öndeyiz
Magazin
29 Nisan 2019 Pazartesi 12:56

Nöroloji Uzmanı Sayısında Avrupadan Öndeyiz"

Türk Nöroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, Şunu gururla söyleyebilirim girişimsel işlem yapabilen nöroloji uzmanı sayısında Avrupa’dan öndeyiz..
ABDULLAH DOĞAN - Türk Nöroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, "Şunu gururla söyleyebilirim; girişimsel muamele yapabilen sinir bilimi uzmanı sayısında Avrupadan öndeyiz. Avrupadan elan birlikte tomar sinir bilimi uzmanına sahibiz." dedi.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı Başkanı da bulunan Öztürk, AA muhabirine icra ettiği açıklamada, Türk Nöroloji Derneği adına canlı nörologların mesleksel yeterliliği düşüncesince hız gösterdiklerini söyledi.

Öztürk, canlı meslektaşlarının diyar dışı eğitimlerine de dayanak verdiklerini anlatım ederek, şunları kaydetti:

"Şunu gururla söyleyebilirim; girişimsel muamele yapabilen sinir bilimi uzmanı sayısında Avrupadan öndeyiz, Avrupadan elan birlikte tomar sinir bilimi uzmanına sahibiz. Beyin damarının içinden kateter ile pıhtıyı çıkarıp çağ akımını sağlayıcı ve hastasını sağlığına kavuşturan güzel hekimlere sahibiz. Ülkemizde aşırı merkezde bu işlemler yapılabiliyor. Avrupadan, andıran ülkelerden teşrikimesai ve terbiye talebi teklifleri alıyoruz. Çok birlikte tomar kuma güruh ve tetkikat yürütüyoruz. Türkiye, bu tetkikat düşüncesince aşırı çelimli birlikte partner."

Beyin doğa hastalıklarının dünyada yayılmış olduğuna yer veren Öztürk, bunun Türkiyede de ağır birlikte el sağlığı sorunu adına görüldüğünü laflarına ekledi. Selçuk Üniversitesi, Avrupa, Sağlık
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Medya Nefesi