MENÜ
İstanbul 12°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Murat Balcı’dan  ‘Pare Pare’ geliyor
Müzik
27 Kasım 2023 Pazartesi 20:09

Murat Balcı’dan ‘Pare Pare’ geliyor

Ekranların başarılı oyuncusu, müzik dünyasının sevilen sesi Murat Balcı, 5’inci single’ını dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. “Pare Pare” adlı şarkı, çok yakında 7Records etiketiyle dijital platformlarda yayınlanacak. 

“Sal Gitsin”, “Yorma”, “Su Olsam Sensiz Akmam” ve “Ahde Vefasız” şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Murat Balcı, müzik kariyerine iddialı çalışmalarla devam ediyor. Başarılı sanatçı şimdi de uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni teklisi “Pare Pare”yi dinleyicilerinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 

KENDİ ŞİRKETİNDEN ÇIKIYOR

Çok yakında çıkacak “Pare Pare”nin Murat Balcı’nın kariyerinde önemli bir yeri var. Çünkü bu eser, Balcı’nın kendi müzik şirketi 7Records’tan yayınlayacağı ilk şarkı. Söz ve müziği Tekir’e ait şarkının klibi ise başarılı yönetmen Ecem Gündoğdu’nun imzasını taşıyor. 

SAHNESİNİ SHOW’A DÖNÜŞTÜRDÜ.

Bir yandan oyunculuk kariyerini sürdüren ve yeni bir dizi projesiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Murat Balcı, sahne çalışmalarına da son sürat devam ediyor. Sanatçı, 24 Kasım Cuma akşamı Hayal Kahvesi Florya’da dinleyicileriyle buluşdu . İrem Derici’den önce sahneye çıkan Balcı, performansına dansçıları eşliğinde sergileyeceği sürpriz şovla renk kattı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi