MENÜ
İstanbul 14°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İkinci single çalışması ile 'merhaba' dedi
Müzik
16 Şubat 2021 Salı 17:34

İkinci single çalışması ile 'merhaba' dedi

2019 yılında ilk şarkısı "Vay Ki Vay"ı dinleyicilerinin beğenisine sunan başarılı şarkıcı  Sefer Boztaş, yeni şarkısını müzikseverlerinin beğenisine  sundu. Söz ve müziği Cenk Çakıcı'ya, düzenlemesi ise Ozan Sarıboğa'ya ait olan şarkının Klip yönetmenliğini de  kendisini üstlenen Sefer Boztaş, ikinci single  eseriyle  hayranlarından tam not aldı. 

DMC Müzik etiketiyle dijital platformlarda yerini alan "Sesin Gitmiyor" adlı duygusal parça soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacağa benziyor.

Sefer Boztaş hakkın da:
Malatya'da doğan Sefer Boztaş müziğe, ilkokul yıllarında öğretmenlerinin teşvikiyle okul etkinliklerinde ve törenlerde şarkılar söyleyerek başlamıştır. Lise yıllarında, değerli hocalardan bağlama dersleri alarak, ilk enstrümanı olan bağlama ile tanıştı. Liseyi bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümüne girdi. Buradan keman anasanat dalı öğrencisi ünvanıyla 2007 yılında mezun olarak, ses sanatçılığı  yanı sıra çok sevdiği öğretmenlik mesleğini de birleştirerek müzik öğretmenliği yapmaya başladı. Sefer, hala öğretmenlik mesleğine devam etmekte, eğitimci kimliğiyle de çok sayıda öğrenci yetiştirmektir. Müziğin kendisi için bir yaşam tarzı olduğunu dile getiren  şarkıcı, "müziksiz bir hayatı  düşünemiyorum" dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi