MENÜ
İstanbul 13°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Galatasaraydan böyle ayrılmak istemezdim!
Magazin
27 Mayıs 2019 Pazartesi 16:45

Galatasaraydan böyle ayrılmak istemezdim!

Galatasaraya veda eden Eren Derdiyok, şampiyonluk kutlamalarında yer almaması ve sarı-kırmızılı takımda geçirdiği günler hakkında açıklamalar yaptı.

Galatasarayda bu mevsim takım dışı artan ve sarı-kırmızılı kulübe veda eden Eren Derdiyok, Beyaz Futbola ehemmiyetli açıklamalarda bulundu.

İşte Eren Derdiyokun açıklamaları;

"Galatasarayda elleme şeyler yaşadım. Kupalar kaldırdık, kaldırdım. Katkım ha mu bilmiyorum. Buna ego değişmeyen veremem. Güzel ortak halde geldim ve dobra ortak halde ayrılmak istedim."

"BÖYLE AYRILMAK İSTEMEZDİM"

"Genel yerine üzüldüm fakat söylediğim üzere herhangi ortak şeyde ortak faydalı vardır. Buna hürmet açıklamak zorundaydım. Çok şükür şampiyona geldi. Bu şampiyonluğa katkım olduysa ne bahtiyar bana. Galatasaraydan dobra ortak halde ayrılmak istedim. Şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı akşam ortak yerden ararlar diyerek bekledim fakat neticede takım dışı kalmıştım. Durumdan çevre üzgünüm. Böyle olmasını istemezdim. Bu halde kulüpten ayrılmak istemezdim. Ama talih böyleymiş."

"BANA GÖRE NEDEN YOKTU"

"Kadro dışı kalmam dair bana layıkıyla ortak hastalık yok. Bir hatam olsa eyvallah. Bunlar baş döndürücü ayrıntılı mevzular tahavvül etmek istemiyorum. Galatasaray düşüncesince herhangi ortak devir elimden geleni yaptım. Galatasaray düşüncesince sakatken ve ağrılarım varken bile herhangi ortak şeyi hazırlamaya hazırdım. İğne olsun ayrıksı şeyler olsun, herhangi ortak devir herhangi ortak şeyi hazırlamaya hazırdım. Galatasarayı baş döndürücü özleyeceğim."

"DAHA İYİ OLABİLİRDİM"

"Kariyerimi nerede sürdüreceğimi bilmiyorum. Arayanlar oluyor, soranlar oluyor. Çok şükür. Bir şeyler olacak. Neresi olabileceği elan mahsus değil. Benim performansımı, kalitemi hacısı hocası biliyor. Daha elleme olabilirdim. Daha elleme olacağıma da inanıyorum."

"HER ŞEYİ HATIRLAYACAĞIM"

"Hayal ettiğim yere gelmiştim. Çocukluğumdan bu yana sallanmak istediğim yerdeydim. Hayal ettiğim şeyleri yaşadım. Galatasarayda herhangi ortak şeyi hatırlayacağım."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Medya Nefesi