MENÜ
İstanbul
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ezber Bozan Ekrem İmamoğlu, S-400 Konusuna Değindi: Can Sıkıyor
Magazin
12 Nisan 2019 Cuma 13:53

Ezber Bozan Ekrem İmamoğlu, S-400 Konusuna Değindi: Can Sıkıyor

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, düzenlediği son basın toplantısında dış politika hakkında değerlendirmelerde bulunup S-400 meselesine değindi..
Seçim ardından itiraz süreçleri ve beraberindeki tartışmalar devam ederken, Ekrem İmamoğlu yeniden kameraların karşısına geçerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kesin olmayan sonuçlara göre İstanbulda yarışı önde götüren, İmamoğlu, "Buradan YSKya sesleniyorum. Maltepede 12 gündür sayım işlemi devam ediyor. Bitirin artık bu işi. Anlamsız yere orada frene basılıyor. AK Parti ve MHPli üyelerin yavaşlatma içinde olduğunu biliyorum. Amacınız nedir?" dedi.

"ULUSLARARASI MESELELER HEPİMİZİN CANINI SIKIYOR"

İmamoğlu ayrıca dış politikadaki gelişmelere değinerek, "Uluslararası meseleler hepimizin canını sıkıyor. S-400 meselesi ABD ile yaşananlar geride kalmış gibi sadece İstanbulu konuşuyoruz. Çok daha önemli şeyleri ıskalıyoruz" şeklinde konuştu.

"İSTANBULUN YORULMASINI KABUL ETMİYORUZ"

Seçim itiraz süreci hakkında İmamoğlunun açıklamaları şöyle: "Ekonomi can yakıyor. Ekonomik travmayı milletçe yaşıyoruz. Uluslararası meseleler de aynı şekilde hepimizin canını sıkıyor. S-400 meselesi ABD ile yaşananlar geride kalmış gibi sadece İstanbulu konuşuyoruz. Çok daha önemli şeyleri ıskalıyoruz. Ülkemizin, İstanbulun anlamsız derecede yorulmasını şiddetle kabul etmiyoruz. Bu can sıkıyor.

"ÇALIŞAN HERKES BİZİM BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE"

İBB büyük bir organizasyon. İBBdeki bazı usul ve uygulamalar kulağımıza geliyor. Takip edip denetlemeye çalışıyoruz, çok üzülüyoruz. İstanbul sorununu bir an önce çözmemiz gerekiyor. Sendika değiştirmek için baskı yapıldığı iddiaları geliyor. Ben İBB çalışanlarına tekrar sesleniyorum. Çalışan herkes bizim başımızın üstünde. Bence en çok rencide edilen AK Partili dostlarım hemşehrilerimdir. Buradan sesleniyorum. Birçok seçim yaşamış, hizmet etmiş AK Partiye oy vermiş vatandaşlarım şu anda yaratılan ortam gerçekten kaygı verici, üzüntü verici.

"YAZIKTIR, GÜNAHTIR"

Beni kutlayan hayırlı olsun diyen pek çok AK Partili dostlarım var. Yazıktır günahtır. En başta benim AK Partili hemşehrilerime yazık ediyorsunuz, onların kalbini kırıyorsunuz. Çok net, onları kucaklayacak bir belediye olacak.

MALTEPEDE DEVAM EDEN SAYIM

Buradan YSKya sesleniyorum. Maltepede 12 gündür sayım işlemi devam ediyor. Bitirin artık bu işi. Anlamsız yere orada frene basılıyor. AK Parti ve MHPli üyelerin yavaşlatma içinde olduğunu biliyorum. Amacınız nedir?"

İstanbul, Ekrem İmamoğlu, İmamoğlu, Politika, Güncel
#TR_Slot_200_1, #TR_Slot_200_2 { font-family: "Roboto",?sans-serif !important; font-style: normal !important; font-weight: bold; font-size: 100%; }

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Medya Nefesi