MENÜ
İstanbul 17°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eren Sandal '6' yeni şarkısıyla piyasaya çıktı
Müzik
18 Kasım 2022 Cuma 12:48

Eren Sandal '6' yeni şarkısıyla piyasaya çıktı

"Aşkından Kalma", "İki Sıradan", "Aşka Dön" ve Ajda Pekkan ile düet yaptığı "Sev Beni" şarkılarıyla yüz binlerce kişiye ulaşan Eren Sandal’ın “6” yeni şarkısından oluşan mini albümü Y/Z Prod. etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Sanatçının yorumcu, söz yazarı, besteci kimliklerine aranjör kimliğini de eklediği çalışmada "Doğduğun Ev Kaderindir", "Kiraz Mevsimi", "Siyah Beyaz Aşk” ve "Masumlar Apartmanı" gibi popüler televizyon dizilerinin müziklerinde imzası bulunan Onur Bıçak da bir bestesi ve aranjesiyle yer aldı. Mix ve masteringde ise “Başıbozuk” grubunun gitaristi Cüneyt Aykulteli’nin imzası var.

Albümdeki tüm şarkıları kliplendiren Eren Sandal, çıkış şarkısı olarak eğlenceli "Fındık" şarkısını seçmişti. Tarz olarak alternatif pop rock öğeleri taşıyan albüm şimdi 6 klibi ile birlikte dijital platformlardaki yerini aldı. Kliplerin yönetmenliğini genç neslin yakından takip ettiği Murat Gültekin kalabalık bir ekiple üstlendi ve kliplerde Eren Sandal’ın nasıl göründüğünden çok nasıl hissettiğini yansıttı.

Bu albüm Eren Sandal’ın kendisiyle yüzleşme, savaşma, sonunda anlama ve uzlaşma albümüdür. Eren Sandal, dinleyicilerine bu albümle beraber “her şey seninle başladı ve yine sende evrimleşecek” diyor.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi