MENÜ
İstanbul 13°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Elçin Sangu : Yatak sahnesi çok  konuşuldu!
Kültür ve Sanat
18 Kasım 2020 Çarşamba 15:13

Elçin Sangu : Yatak sahnesi çok konuşuldu!

Başrollerinde Haluk Bilginer, Elçin Sangu ve Demet Akbağ'ın yer aldığı '9 Kere Leyla' filminin fragmanı yayınlandı. Bilginer ve Sangu'nun yatak sahnesi gündem oldu.

Netflix’te yayınlanacak olan Ezel Akay imzalı '9 Kere Leyla'nın oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy gibi isimler yer alıyor. 9 Kere Leyla'nın 4 Aralık tarihinde Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkması planlanıyor.

9 KERE LEYLA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Leyla ve Adem, yıllarca mutlu bir evlilik yaşadılar, ta ki güzel evlilik terapistleri Nergis, Adem’in kalbini çalana kadar. Görünüşte çok zengin olan Adem’in, bütün mal varlığının yönetimi ise Leyla’nın elindedir. Nergis ile aralarındakiengelleri kaldırmak için harekete geçen Adem, Leyla’yı kendinden uzaklaştırmaya çalışır. Ancak bu girişimlerinin hepsi de başarısızlıkla sonuçlanır.

Adem, sonunda Leyla’dan kesin olarak kurtulmanınen iyi yolununonuöldürmek olduğuna karar verir.Gözü Nergis’ten başkasını görmeyen Adem, Leyla’yı ortadan kaldırmak için 9 farklı girişimde bulunur.Ancak Leyla’yı öldürmek Adem’in sandığı kadar kolay değildir.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi