MENÜ
İstanbul 13°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çocuklar için  anlamlı  destek
Magazin
10 Mart 2020 Salı 14:57

Çocuklar için anlamlı destek

İstanbul Anadolu Yakası'nın en çok ziyaret edilen alışveriş merkezi Atlaspark, 06-08 Mart tarihleri arasında düzenlenen İkinci El Eşya Festivali’ne ev sahipliği yaptı.

3 gün boyunca çeşitli etkinliklerle ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatan Atlaspark'ta söyleşi bölümünde organizatör ve koreograf Banu Noyan ziyaretçilerle buluştu.

Atlaspark ziyaretçileri tarafından sevgi seliyle karşılanan Banu Noyan, "Hayata Dair Sohbet"yle merak edilen tüm soruları yanıtladı.

Banu Noyan, İkinci El Eşya Festivali'ne kendisine ait çanta ve elbise ile katkıda bulundu. Satılan eşyadan elde edilen gelir ise Atlas Çocuk Derneği'ne bağışlandı.

Kısa süre öncesine kadar yaratıcısı olduğu Doya Doya Moda programındaki yorumlarıyla izleyicinin sevgisini kazanan Banu Noyan, özellikle hanımlardan "Ekrana dön" çağrısı aldı.

Televizyonun hayatına bir renk kattığını söyleyen Banu Noyan, çok yakında sürpriz projelerle sevenlerinin karşısına çıkacağını söyledi. Hanımların sevgisi karşısında çok mutlu olduğunu dile getiren Banu Noyan, herkesle tek tek ilgilenerek, selfie çektirdi.   

ZUHAL TOPAL: EŞLERİMİZİN ELİNE BAKMAYALIM, ÇALIŞALIM ÜRETELİM

Festivalin son günü ise ünlü sunucu Zuhal Topal, Atlaspark ziyaretçilerinin karşısına çıktı.  Ekranların sevilen yüzü, İkinci El Eşya Festivali'ne kendisine ait gümüş bir kahve takımı ile katkıda bulundu. Ünlü televizyoncunun kahve takımından elde edilen geliri Atlas Çocuk Derneği'ne bağışlandı.  


8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özellikle hanımların büyük ilgisiyle karşılanan Zuhal Topal, "Herkesin Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Kadın olarak mutlaka çalışmalıyız. Küçük, büyük fark etmez mutlaka üretim yapalım. Eşlerimizin eline bakmayalım. Kendi ayaklarımızın üzerinde duralım" sözleriyle hanımlara seslendi.

Etkinlik sonunda Atlas Çocuk Derneği, katkılarından dolayı Banu Noyan ve Zuhal Topal'a plaket takdim etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi