![EBRD: Türk Bankaları Desteklemeye Hazırız](http://www.medyanefesi.com/haber_resim/2019/04/ebrd-turk-bankalari-desteklemeye-haziriz-11990055_4881_o.jpg)
EBRD: Türk Bankaları Desteklemeye Hazırız
![Lifecell'in yeni reklamının yüzü Can Bonomo oldu](http://www.medyanefesi.com/haber_resim/2019/04/2896288.jpg)
Lifecell'in yeni reklamının yüzü Can Bonomo oldu
![Denizlide korkutan yangın... Her yeri sardı!](http://www.medyanefesi.com/haber_resim/2019/04/denizlide_korkutan_yangin_cok_sayida_ekip_bolgede_1556334332_5841.jpg)
Denizlide korkutan yangın... Her yeri sardı!
![İş Bankasından, AK Parti YSK Temsilcisi Özelin İddialarına Yanıt Geldi](http://www.medyanefesi.com/haber_resim/2019/04/is-bankasindan-ak-parti-ysk-temsilcisi-ozel-in-11990218_5656_o.jpg)
İş Bankasından, AK Parti YSK Temsilcisi Özelin İddialarına Yanıt Geldi
![Rum subay seri katil çıktı](http://www.medyanefesi.com/haber_resim/2019/04/2896302.jpg)
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçının da aralarında bulunmuş olduğu grup, Antalya’da Muratpaşa Camii uğrunda toplanarak sloganlarla Antalya Büyükşehir Belediyesine yürüdü. Grup yerine mütekellim Yalçın, milletin budala etmiş olduğu iradenin baskı aracına dönüştüğünü söyledi. Belediyenin gücü kullanılarak çalışanların sendikadan istifaya zorlandığını tamlayan Yalçın, seçimlerden sonradan baskı ve gözdağı ile 4 bin 910 üyelerinin istifa ettirildiğini söyledi.
CHP EMEK KATİLİ ÇIKTI
Üyelerine için baskı ve ruhsal hüküm ve tehdidin bitmeme ettiğini dile getiren Yalçın, üyelere ekmekleri üstünden şantaj yapıldığını, kendilerine "emek örgütü" diyenlerin ne emeğe ne de ekmeğe saygılarının bulunduğunu söyledi. Yalçın, "Meydanlarda Martın sonu bahar diyenlerin evvel icraatı emekçinin yazını kışa yöneltmek oldu. Kendilerine doğruluk havarisi diyenler oysaki iş ve doğruluk katiliymiş. Bu iş hırsızlığının, baskının, şantajın hesabını sorarız. Yargıda da, ortada da sorarız" dedi.
Yalçının konuşmasının arkası sıra Memur-Sen üyeleri, "Özgürlüğe aşığız, baskılara karşıyız", "Bahar dediniz yağız şita getirdiniz" sloganı attı.