MENÜ
İstanbul 17°
Medya Nefesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bodrum sokakları mis gibi olu
Yaşam
2 Kasım 2020 Pazartesi 14:29

Bodrum sokakları mis gibi olu

Birçok sosyal sorumluluk projesi için beraber gönüllü olarak çalışmalar yapan Yonca Evcimik ve iletişimci Özgür Aras önceki gün ‘Mis gibi 1bodrum Platfomu’ ve Bodrum Belediyesi‘nin her hafta düzenlediği “Misgibi Bodrum” kampanyası için çöp topladılar.

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik ve başarılı iletişimci Özgür Aras Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü, ‘Misgibi1Bodrum Platformu’ üyeleri ile birlikte yapılan çevre temizliğine katıldı. Ellerine taktıkları eldivenlerle tüm sahil boyunca yerde gördükleri cam şişe,kağıt, poşet, kabuklu çerezlere, pet şişelere kadar buldukları her çöpleri toplayan ikiliye Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz'da eşlik etti.

Çevre kirliliği için dikkat çeken Yonca Evcimik ve Özgür Aras temizliğin önce kendi çevremizden başlandığını söyleyerek, bu konuda herkesin kendine düşen görevi yapması gerektiğini dile getirdiler.

‘Mis gibi1 Bodrum Platfomu‘na’ destek olan Yonca Evcimik ve Özgür Aras Bodrum‘da yaşayan herkesi çevre kirliliğine duyarlı olmaya ve bu gönüllü oluşuma destek olmaya davet ettiler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Medya Nefesi